TINDIR
 
OGLAŠAVAJTE  SE  NA  INTERNETU
 
     
 
INFORMATIKA
 

NEKA VAS KUPCI NAĐU
NA GOOGLE TRAŽILICI!

 
       
 
   
     
     
   

www.tindir.info

 
     
     
       
 
IZRADA WEB STRANICA
 
Izrada web stranica posao je za profesionalce. To je investicija koja treba otplačivati samu sebe, pa vodeći se tim TINDIR INFORMATIKA za svoje klijente kreira web stranice koje svojim vlasnicima vraćaju uloženi novac. Važno je da vaša web stranica bude lijepa i da ostavlja dobar dojam, ali još treba voditi računa o čitavom nizu detalja. Jednako su bitni dizajn stranice, programiranje, sadržaj i optimizacija stranica za tražilice.
 
     
       
       
       
       
       
         
 
WEB HOSTING
 
Radi se o usluzi najma dijela internet prostora za smještaj Vaše web stranice. TINDIR INFORMATIKA nudi preuzimanje svih obaveza te Vam dostavlja stranicu smještenu na vrhunski server koji omogućava  pristup Vašim web stranicama 24 sata na dan.
 
     
     
     
       
 
USLUGE WEB MARKETINGA
 
Nakon što ste napravili web stranice na kojima ste predstavili svoje usluge ili proizvode nemojte ostati anonimni na internetu odnosno da vas posjetioci na intenetu slučajno pronađu. Iskoristite internet marketing, približite se onima koji trebaju Vaš proizvod ili uslugu
 
     
     
     
       
 
SEO OPTIMIZACIJA
 
Privucite što veći broj posjetitelja na svoje stranice. Budite ispred konkurencije, a za to Vam je potrebno postići visoku poziciju na tražilicama. TINDIR INFORMATIKA nudi usluge SEO optimizacije. SEO optimizacija predstavlja skupinu mjera za poboljšanje položaja web tj. internet sranice u potrazi na Google tražilici.
 
     
     
     
     
       
 
IT USLUGE
 
Brzo i kvalitetno vrši održavanje i nadogradnju računala i pripadajuće opreme, mrežne infrastrukture i servera.
 
     
   
 
 
FACEBOOK PROFIL
 
Iskoristite prednost oglašavanja na poznatim Internet društvenim mrežama TINDIR INFORMATIKA će Vam izraditi Vašu novu Facebook ili Twitter stranicu.
 
     
     
       
 
TINDIR INFORMATIKA
     
 
Fancevljev prilaz 3
     
 
10010 Zagreb
     
   
Tel: 099/652-7193         Email: itindir@yahoo.com
 
         
Free Web Hosting